Judo voor jong en oud
Judoclub Paddepad

Laatste nieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

27-04-2020

korte update van de gevolgen van de Coronamaatregelen voor onze club

Beste ouders van judoka’s van Judoclub Paddepad
Hierbij een korte update van de gevolgen van de Coronamaatregelen voor onze club.
Helaas kunnen we nog niet gaan judoën. Dat is in ieder geval zo tot woensdag 20 mei. Kinderen tot 12 jaar mogen wel weer buitensporten beoefenen, maar niet in wedstrijdverband. Omdat judo binnen plaatsvindt, kunnen wij dus nog niet de judoles hervatten. Dat is natuurlijk erg jammer. Toch zijn we met het bestuur en de judoleraren aan het nadenken of er alternatieven zijn voor de judoles. Daarover moeten we overleggen met de gemeente over wat wel niet mag buiten en in groepsverband.
Als we een alternatief bedacht hebben, zullen we de leden opnieuw berichten en uitnodigen voor een training buiten. Daarbij zullen we uiteraard onderscheid maken tussen de kinderen tot 12 jaar en de jongeren van 12 jaar en ouder. Voor die groep laatste judoka's gelden momenteel striktere regels dan voor de kinderen tot 12 jaar (m.n. wat betreft de 1,5 meter afstand).
Als bestuur behouden we ook de hoop dat we in elk geval in juli het judoseizoen nog samen kunnen afsluiten. Ook hier kijken we naar alternatieven, rekening houdend met 1,5 meter afstand van elkaar.
Intussen hopen we dat iedereen zijn conditie goed op peil blijft houden, dat kan hardlopend of door oefeningen in huis (https://youtu.be/KqtZ2FNEvcA ).
We moeten nog even doorzetten om dit vreselijke virus de kop in te drukken. Judo is dan minder belangrijk. Maar zorg ondertussen goed voor elkaar en jezelf! Hopelijk zien we elkaar snel weer bij Judoclub Paddepad.
Hartelijke groet,
Namens het bestuur,Terug naar overzicht