Judo voor jong en oud
Judoclub Paddepad

Laatste nieuws

Nieuws


Terug naar overzicht

01-07-2020

Tot aan de zomerstop trainen we buiten

Beste judoka’s en ouders,

Ondanks de versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juli hebben wij gisteren te horen gekregen dat wij geen gebruik mogen maken tot 1 september van de gymzaal (dojo). Voor ons als bestuur en trainers erg teleurstellend omdat we alles voorbereid hadden om vandaag weer binnen te kunnen judoën.

Dit betekent dat we doorgaan met de buitentrainingen op woensdag en zaterdag. Voor groep 5 is er wel een verandering want zij mogen nu wel de judomat op. Dus judopak meenemen. Helaas kunnen we geen gebruikmaken van de kleedkamers.

We gaan door met de judolessen t/m zaterdag 18 juli.
Woensdag 8 juli zullen we het seizoen afsluiten met spelletjes op het strand. In de bijlage vind je de uitnodiging. Omdat het op heel korte termijn is graag z.s.m. laten weten of je wel of niet komt. De reactie kan naar leokouijzer@ziggo.nl. Zijn er bijzonderheden zoals allergiën laat het weten.

Woensdag 15 juli is er geen training omdat we geen gebruik kunnen maken van het schoolplein. Betekent dat vanavond de laatste woensdag training is. Train je standaard op woensdag ben ook welkom op de zaterdag en omgekeerd ook.

De zomerstop zal van 19 juli tot 1 september duren.

We willen jullie allemaal enorm bedanken voor jullie flexibiliteit/geduld maar vooral jullie betrokkenheid bij de club. Het is echt fijn om te zien dat er bij de alternatieve lessen zoveel judoka’s aanwezig zijn.

Het bestuur en de trainersTerug naar overzicht