Judo voor jong en oud
Judoclub Paddepad

Judoleraren
Wij hebben twee judoleraren  en een aantal assistenten. Er is tijdens iedere les minstens 1 judoleraar en 1 assistent aanwezig.  De judoleraren geven op woensdag bij toerbeurt les, de ander ondersteunt bij aanwezigheid de les.

 

 Jan van den Bos  (4e dan)       


Jan beoefent de judosport sinds 1977 en startte zelf een judovereniging aan het Paddepad in 2002. Jan is volledig bevoegd judoleraar en  behaalde in 2017 de 4e dan. Momenteel traint hij zelf nog met andere judoleraren. Hij houdt zich ook bezig met andere sporten, was tot enkele jaren geleden ook actief in hoogalpien bergklimmen en atletiek; hij geeft ook nu nog atletiektraining.                      E-mail: jan@judopaddepad.nl

Tel. 06-55148743


 Leo Kouijzer (3e dan)                                                  

 

 

Geboortedatum: 24-08-1964

Vorige judoclubs: Geelhoed (Zeeland), Rapmund

Leo is vanaf zijn 5de  jaar aan het judoën. Hij heeft voor het grootste gedeelte van zijn judo jaren bij sportschool Geelhoed in Zeeland getraind. Zijn grote voorbeeld was Wim Geelhoed. Na zijn verhuizing naar Den Haag  heeft hij enkele jaren bij Rapmund getraind.  

In augustus 2005 is hij begonnen met lesgeven. Leo heeft zijn  jeugdjudoleider diploma behaald in 2011. In april 2013 heeft hij zijn diploma voor judoleraar A behaald en juli  2016  zijn judoleraar B opleiding. Om vaardig te blijven traint hij bij Westland Kodokan en bij Lu Gia Jen. Naast judo is hij actief met lopen, fietsen en zwemmen. Het doel van Leo is het plezier in judo dat hij jaren heeft gehad en nog heeft over te brengen op de leerlingen.

E-mail: leokouijzer@ziggo.nl 

Tel. 070-3662039 of 06-31949447

 

 

Sven Bakker (1e dan)                                                  

Sven judoot vanaf zijn achtste jaar bij Judoclub Paddepad. Toen Judoclub Paddepad is gestart in 2002 is hij daar begonnen met judo. In 2011 heeft Sven zijn 1e dan behaald en is begonnen met assisteren van de lessen, gegeven door Jan en Leo. In 2014 heeft hij zijn assistentendiploma behaald. Naast judo is Sven actief bij een scoutingvereniging en studeert hij aan de        lerarenopleiding voor docent geschiedenis.


Qin Crebas (1e dan)

  • Qin plus diploma
    Qin plus diploma

 


Lars Kouijzer (1ste Kyu)


  • Lars Kouijzer
    Lars Kouijzer