Judo voor jong en oud
Judoclub Paddepad

Judoleraren
Leo Kouijzer & Jan Bos judo Paddepad Den Haag

Wij hebben 5 judoleraren  en een aantal assistenten. Er is tijdens iedere les minstens 1 gediplomeerde judoleraar en 1 assistent aanwezig.  De judoleraren geven op woensdag bij toerbeurt les, de ander ondersteunt bij aanwezigheid de les.

 

 Jan van den Bos  (4e dan)       

Jan Bos Judo Paddepad


Jan beoefent de judosport sinds 1977 en startte zelf een judovereniging aan het Paddepad in 2002. Jan is volledig bevoegd judoleraar en  behaalde in 2017 de 4e dan. Momenteel traint hij zelf nog met andere judoleraren. Hij houdt zich ook bezig met andere sporten, was tot enkele jaren geleden ook actief in hoogalpien bergklimmen en atletiek; hij geeft ook nu nog atletiektraining.                      

E-mail: jan@judopaddepad.nl

Tel. 06-55148743


 Leo Kouijzer (3e dan)                                                  

 Geboortedatum: 24-08-1964

Vorige judoclubs: Geelhoed (Zeeland), Rapmund

Leo is vanaf zijn 5de  jaar aan het judoën. Hij heeft voor het grootste gedeelte van zijn judo jaren bij sportschool Geelhoed in Zeeland getraind. Zijn grote voorbeeld was Wim Geelhoed. Na zijn verhuizing naar Den Haag  heeft hij enkele jaren bij Rapmund getraind.  

In augustus 2005 is hij begonnen met lesgeven. Leo heeft zijn  jeugdjudoleider diploma behaald in 2011. In april 2013 heeft hij zijn diploma voor judoleraar A behaald en juli  2016  zijn judoleraar B opleiding. Om vaardig te blijven traint hij bij Westland Kodokan en bij Lu Gia Jen. Naast judo is hij actief met lopen, fietsen en zwemmen. Het doel van Leo is het plezier in judo dat hij jaren heeft gehad en nog heeft over te brengen op de leerlingen.

E-mail: leokouijzer@ziggo.nl 

Tel. 070-3662039 of 06-31949447

 

Leo Kouijzer judo Den Haag Paddepad

 

Michiel van Butselaar (2e dan)

Michiel is in 2012 weer gaan judoën, na 26 jaar niet meer op de mat te hebben gestaan. In 2017 heeft hij zijn eerste dan (zwarte band) gehaald. Net als de andere beginnende leraren wil Michiel zich inzetten om kinderen onze mooie sport bij te brengen en om te zorgen dat de club weer over meer leraren kan beschikken. Michiel werkt in het dagelijks leven als ambtenaar bij het ministerie van Justitie en Veiligheid, is getrouwd en heeft drie kinderen, waarvan er één ook actief judoka is. Op 6 april 2022 is Michiel geslaagd voor het examen van judoleraar-A.

 

 

Michiel van Butselaar - Judo Paddepad Den Haag

Raymond Pijpers (2e dan)

Raymond heeft als 7-jarige gejudood, maar hij is opnieuw begonnen -op z’n 37ste- in 2007. Hij kwam weer in contact met judo, omdat z’n zoon op Paddepad lid was en hij het plezier in judo weer terugvond in een paar trainingen die de club organiseerde voor ouders. Inmiddels hebben alle drie z’n zonen de bruine band en heeft hij zelf zijn eerste dan (zwarte band) behaald in 2016.
Raymond heeft, samen met Michiel en Qin, de Judoleraar A opleiding afgerond in april 2022 en toen ook zijn tweede dan behaald (met z’n zoon als uke). Met dit diploma op zak kan Raymond zijn passie voor het judo verder doorgeven aan de kinderen en leden van Paddepad.
Raymond is ondernemer in het domein van management consultancy en woont en leeft met zijn vrouw en jongste zoon in de wijk.


Raymond Pijpers Judo Paddepad Den Haag
Raymond


Sven Bakker (1e dan)                                                  

 


Sven judoot vanaf zijn achtste jaar bij Judoclub Paddepad. Toen Judoclub Paddepad is gestart in 2002 is hij daar begonnen met judo. In 2011 heeft Sven zijn 1e dan behaald en is begonnen met assisteren van de lessen, gegeven door Jan en Leo. In 2014 heeft hij zijn assistentendiploma behaald. Naast judo is Sven actief bij een scoutingvereniging en studeert hij aan de lerarenopleiding voor docent geschiedenis.

Sven Bakker - Judo Paddepad Den Haag


Qin Crebas (2e dan)

Qin judoot al sinds hij 6 jaar is bij judoclub paddepad. Hij heeft twee jaar geleden zijn assistentendiploma gehaald. Hij heeft in 2016 zijn 1e dan gehaald en in 2020 zijn 2de dan. Daarnaast is hij in 2019  begonnen met de judoleraar- A opleiding. Op 6 april 2022 geslaagd voor Judoleraar-A.Naast judo studeert hij sterrenkunde in Leiden en tennist hij nog. 

Qin Crebas - Judo Paddepad Den Haag
Qin plus diploma

 


Lars Kouijzer (1e dan)

Lars doet al aan judo sinds hij 5 jaar oud is bij Judoclub Paddepad. Hij is in 2013 begonnen met lesgeven en heeft inmiddels zijn assistentendiploma behaald. In 2019 heeft hij ook zijn 1 e dan behaald. Naast judo heeft Lars ook jaren lang gehandbald en hij doet nu de opleiding mediamanagement in Rotterdam. 


 

Lars Kouijzer - Judo Paddepad Den Haag
Lars Kouijzer