Judo voor jong en oud
Judoclub Paddepad

Vertrouwenscontactpersoon Judoclub Paddepad

Alle judolessen van onze judovereniging zijn erop gericht om kinderen op een sportieve wijze met elkaar te laten judoën en ongewenst gedrag te voorkomen. Desondanks kan het voorkomen dat zich incidenten voordoen, bijvoorbeeld op het gebied van pesten of seksuele intimidatie. Om in voorkomende gevallen op de juiste manier te handelen, heeft het bestuur van onze judovereniging in februari 2015 twee protocollen voor seksuele intimidatie en pesten vastgesteld. De protocollen beschrijven de stappen die we met elkaar volgen indien er sprake is van ongewenste incidenten. We volgen daarbij de lijn van de landelijke judobond. Als onderdeel van het protocol heeft het bestuur twee vertrouwenscontactpersonen aangesteld die u kunt benaderen bij eventuele problemen. Deze vertrouwenspersonen kunt u als onafhankelijke derde benaderen en zij zullen optreden als eerste aanspreekpunt, zorgen voor eerste opvang, zullen zelfstandig onderzoek doen of mediëren indien nodig. Hieronder stellen zij zich voor.

Zuhal Albayrak

Vertrouwenscontactpersoon Judo Paddepad

Zuhal is vertrouwenscontactpersoon voor onze judovereniging Paddepad. Zij is getrouwd, moeder van 3 zonen en werkzaam als huisarts in een reguliere huisartsenpraktijk te Zoetermeer.Lotte de Goeij

Vertrouwenscontactpersoon Judo Paddepad

Lotte is de tweede vertrouwenscontactpersoon voor de club. Zij is getrouwd en heeft ook 3 zonen. Lotte heeft onderwijskunde gestudeerd en werkt bij een grote scholengroep in de regio Haaglanden.
Wij beiden vinden het belangrijk dat kinderen plezier hebben in het beoefenen van hun sport. Als vertrouwenscontactpersonen hopen wij daar een goede bijdrage aan te kunnen leveren in voorkomende gevallen. 

Wilt u contact opnemen met de vertrouwenspersoon kunt u Zuhal Albayrak mailen: zalbayrakcirik@gmail.com of bellen tel: 079 – 3315540 (tussen 10:30 – 17:00). Zuhal zal zo spoedig mogelijk reageren in ieder geval binnen 24 uur.

Protocol tegen seksuele intimidatie klik hier

Protocol tegen pesten klik hier